“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

Recreanten volleybal

Bij MVC de Hangar spelen ook recreanten, waar gezelligheid, samen sporten en prestaties hand in hand gaan.

MVC de Hangar biedt ruimte aan mannen en vrouwen, op elk niveau: van beginnende volleyballers tot oud-competitiespelers.

De competitie staat los van de NeVoBo en wordt gecoördineerd door Nuvoc (dames competitie) en Geldrop (heren competitie). De teams van MVC de Hangar regelen dit allemaal zelf.

De trainingen en thuiswedstrijden worden gespeeld op dinsdag- of donderdagavond in Sporthal De Hangar, tussen 19:30 tot 22:30 uur. De uitwedstrijden zijn op de trainingsavond van de tegenpartij, maandag t/m vrijdag. Getraind wordt onder leiding van een gediplomeerde trainer. In de trainingen ligt de focus niet alleen op techniek, maar ook op spel en (kleine) competitie.

Heb je interesse? Wil je leren hoe je moet volleyballen? Kriebelt het om (weer) te beginnen? Kom dan eens kijken en train 3 keer vrijblijvend met ons mee. Stuur voordat je een keer mee wil trainen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, leeftijd en volleybal-ervaring. Je ontvangt van ons een berichtje wanneer je mee kunt trainen. 

Gelieve niet op eigen initiatief naar een training komen, eerst even melding maken aub!